Meisjes

MEISJES ONDERGOED

Ondergoed is - hoewel je het lang niet altijd ziet - super belangrijke kleding! In mooi en comfortabel ondergoed voel je je namelijk zelfverzekerder. En is dat niet precies wat ieder meisje wil? Daarom hebben we bij Vingino een uitgebreide collectie meisjes ondergoed. Super hip en trendy, met felle kleuren en patronen. Dit meisjes ondergoed mag gezien worden!

 

HET ALLER COMFORTABELSTE MEISJES ONDERGOED VIND JE HIER

Wanneer weet je dat je goed ondergoed aan hebt? Als je niet eens merkt dat je het aan hebt! En dat is het geval met Vingino meisjes ondergoed. Het is zo comfortabel, dat je het helemaal niet voelt zitten onder je kleding. Ons meisjes ondergoed is super zacht en super stretchy. O, en hoe vaak je het ook draagt.... Doordat we bij Vingino alleen gebruik maken van de beste kwaliteit stoffen blijft het ondergoed mooi. Ook na keer op keer wassen.

 

LAAT DAT SLAAPFEESTJE MAAR KOMEN!

Slaapfeestje? Dan wil je natuurlijk ook in je ondergoed goed voor de dag komen. En dat kan met het meisjes ondergoed van Vingino! Ons ondergoed ziet er super leuk uit. Of je nu van stippen, sterren, een pop-art printje of gewoon van effen ondergoed houdt… In onze hemdjes, bh’s, boxers en broekjes steel jij de show. Gegarandeerd!