Home

MAATTABEL VINGINO

HOE VALT VINGINO KINDERKLEDING?

Kinderkleding van Vingino heeft een reguliere pasvorm. Het is daarom niet nodig om andere maten te bestellen dan je normaliter zou doen. Collecties van Vingino worden onderverdeeld in de volgende jongens kleding en meisjes kleding maten: Kids van 92/2 tot 188/18, Toddler van 74 tot 116 en baby van 50/56 tot 86.

Mocht je hulp nodig hebben bij het vinden van de juiste maat, of snel willen inzien waar welke Vingino maat gelijk aan is? Dan verwijzen we je graag door naar de onderstaande maattabel. Onze maattabellen zijn ook gelinkt aan alle producten met de knop “vind je maat >”.

MEETTIPS

Benieuwd welke kledingmaat je precies moet bestellen? Met bovenstaande tabel bepaal je eenvoudig welke maat je nodig hebt. Pak een meetlint erbij en ga aan de slag! Om zo precies mogelijk je maat je berekenen, kun je het beste je bovenkleding uittrekken dus alleen je ondergoed dragen. Zo kun je direct op je lichaam meten. Pro-tip: Vraag iemand om je te helpen dat is nog gemakkelijker.

BORSTOMTREK

Leg het meetlint rond de bovenkant van je borst, net onder je oksels. Zorg ervoor da je het lint niet te strak trekt, dat het niet gedraaid zit en dat je het goed horizontaal houdt, ook aan de achterkant. Het helpt om even in de spiegel te spieken of je het goed recht houdt. Ga ontspannen staan en adem rustig uit, zo krijg je de meest nauwkeurige maat.

TAILLE-OMTREK

Leg het meetlint om het smalste gedeelte van je buik, vlak boven je navel. Ook nu is het belangrijk om het lint niet te strak te trekken en het keurig recht te houden. Adem gewoon door, dus trek niet je buik in! De spiegel kan helpen om te checken of je het goed doet.

HEUPOMTREK

Leg het meetlint om je heupen, op het breedste punt. Trek het lint niet te strak aan en houd het goed horizontaal. Wil je een 'easy fit'? Leg dan je vinger onder het meetlint, zodat je wat extra ruimte hebt.

TWIJFEL JE NOG?

Je kunt je bestelde kleren gratis - binnen de bedenktijd van 14 dagen - terugsturen. We nemen alleen de kleding terug die ongebruikt, onbeschadigd en ongewassen is en waar de orginele labels aan bevestigd zijn. Meer informatie over de retourprocedure vind je op onze website.