Jongens

JONGENS JASSEN

Of het nu zomer of winter is, een jas beschermt je tegen de wind en de hollandse regenbuien. Maar… je wilt natuurlijk niet alleen dat jouw jas je lekker warm houdt… Hij moet ook nog mooi zijn! Daarvoor zit je bij Vingino op de juiste plek. We hebben een super grote collectie jongens jassen. Van stoere bomberjacks tot regenjassen en van bodywarmers tot denim jacks. Wat wordt jouw nieuwe jas?

Een coole en comfortabele jas is een musthave voor elke jongen. Vingino heeft jassen die geschikt zijn voor zowel school als outdoor activiteiten. Onze jassen zijn dé perfecte combinatie van stijl, kwaliteit en comfort. Al onze jongensjassen zijn geschikt voor dagelijks gebruik. Daarom kun je de Vingino jassen mixen in verschillende outfits. Neem een kijkje op onze website om je nieuwe favoriete jas te vinden.

JASSEN VOOR ELK SEIZOEN

De Vingino collectie bevat verschillende stijlen jongensjassen zoals zomer- en winterjassen. Onze zomercollectie bestaat uit lichte en comfortabele jassen die perfect zijn voor warm weer. Voor de winterdagen biedt Vingino verschillende stijlen die warm genoeg zijn om de koude winterdagen te trotseren. Ze zijn zo comfortabel, dat je naar buiten wilt om ze te dragen. Voor elk seizoen van het jaar kan je genieten van het comfort van de jassen van Vingino.

JE NIEUWE VINGINO JAS

Vingino heeft jassen van uitstekende kwaliteit. Onze jassen zijn perfect voor jongens die zich graag stoer en comfortabel kleden. De jassen zijn te gebruiken voor meerdere seizoenen. Vingino heeft ook altijd leuke items in de sale. Blijf daarom op de hoogte van onze acties om als eerste bij de sale items te zijn. Je kunt je ook inschrijven voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van Vingino.