Jongens

DALEY X VINGINO

Met trots presenteert Daley Blind in samenwerking met Vingino zijn nieuwste collectie kinderkleding. Daley Blind hecht zelf als voetballer heel veel waarde aan teamwork, waar het tegenwoordig allemaal om de individu draait. Die waarde staat dan ook centraal en heeft hij samen met Vingino ind eze nieuwe stoere en sportieve collectie verwerkt. Dit is mede gedaan met het stoere logo dat de vorm heeft van een voetbalvlak en het verhaal waaruit dit logo gevormd is. Het logo op de Daley Blind kledingcollectie bestaat namelijk uit zijn initialen DB en heeft in totaal elf vlakken, deze vlakken staan symbool voor de 11 spelers in een voetbalteam.

Samen met Vingino heeft Daley Blind kleding ontworpen om zijn persoonlijkheid en passie te delen. Daley gelooft er in dat het belangrijk is om nooit op te geven. Hij wil kinderen dit bijbrengen en inspireren met zijn streetwear collectie. Om er zo voor te zorgen dat kinderen zelfvertrouwen hebben, talenten ontwikkelen en vol passie hun dromen zullen najagen.

DALEY BLIND KLEDING

De kleding in de Vingino co/llab Daley Blind collectie zijn gemaakt van hoge kwaliteit en comfortabele stoffen. Dit vindt Daley belangrijk, zowel op als buiten het veld. De gave collectie van Daley bestaat uit een leuke variatie van T-shirts, broeken, sweaters, jeans, tracksuits, vesten, jassen en verschillende accessoires. Een tracksuit mag natuurlijk niet ontbreken in deze sportieve collectie en is dan ook verkrijgbaar in twee verschillende designs. De kleurencombinaties van de kleding zijn gekozen door Daley zelf.

Alle artikelen zijn comfortabel en laten jouw kids vrij om te bewegen. Wanneer de kleding nu gedragen gaat worden om lekker te sporten, of om naar school te gaan. Met Vingino x Daley Blind kleding zorg je ervoor dat je altijd stoer en zelfverzekerd voor de dag kunt komen!