italian-flag Jeans Vingino meiden

Amore per il Denim

De meest populaire meiden jeans

Bekijk alles

STRAAL IN DE NIEUWSTE DENIM COLLECTIE!

Bij Vingino ontwerpen we stoere en trendy denim speciaal voor meisjes, zodat elk kinds zich fantastisch voelt en straalt van zelfvertrouwen. Onze collectie combineert de beste denim stijlen met een vleugje Italiaanse flair en een knipoog naar vintage, waardoor onze denim een speelse en stijlvolle uitstraling heeft waar zowel kinderen als hun ouders dol op zijn.

Shop alle girls jeans

Shop per fit

Skinny

Britte Flare Fit

FLARE

Catie Straight Fit

Straight

Chiara mom fit

Mommy

Wide leg Cato

Wide

Extra wide leg Cassie

Extra Wide

Cloe wide leg cropped

Wide Cropped

Cato - Wide leg

Cato wide leg
Cato wide leg

Omarm het toppunt van Italiaanse mode met onze wide leg fit. Deze luchtige en moeiteloos chique stijl straalt zelfvertrouwen uit en stelt je in staat om een gedurfd statement te maken, waar je ook gaat.

CATIE - STRAIGHT FIT

Catie - straight fit
Catie - straight fit

Ervaar de schoonheid van eenvoud met onze nieuwe straight fit. Met strakke lijnen en een verfijnd silhouet straalt het ingetogen elegantie uit, waardoor het een veelzijdige keuze is voor zowel informele als formele gelegenheden.

CHIARA - MOM FIT

CHIARA - MOM FIT
CHIARA - MOM FIT
CHIARA - MOM FIT

Onze mom fit biedt een ontspannen en comfortabel gevoel en de bekende Vingino verfijning. Het is de perfecte mix van style en comfort voor de jonge trendsetter.

Amia - Skinny fit

Amia - Skinny fit
Amia - Skinny fit

De comfortabele Skinny fit van de Amia zorgt ervoor dat meisjes zich op hun best voelen. De kleding volgt de natuurlijke lijnen van het lichaam op een manier die geschikt is voor kinderen, zonder te strak te zitten. Dit zorgt voor een stijlvolle en verfijnde uitstraling die toch speels en jeugdig blijft.