italian-flag

Amore per il Denim

De meest populaire jongens jeans

Bekijk alles

VOL ZELFVERTROUWEN IN DE DENIM COLLECTIE!

Bij Vingino maken we stoere denim zodat elk kind er cool uitziet en zich zelfverzekerd voelt. Door de beste denim styles te combineren met Italiaanse en vintage invloeden, biedt onze denim een rebelse en ontspannen uitstraling, waar zowel kinderen als ouders van houden.

Shop alle boys jeans

Shop per fit

Skinny

Slim

Tapered

Regular

Straight

Loose

GIOVANNI - TAPERED FIT

Onze nieuwe tapered fit zorgt voor een afslankend effect met onbeperkte beweging, waardoor het een uitzonderlijke keuze is voor modebewuste jongens die een statement willen maken.

BAGGIO - REGULAR FIT

Ontdek de tijdloze aantrekkingskracht van de Italiaanse mode met onze regular fit. Deze klassieke en veelzijdige stijl biedt het perfecte canvas om zijn individualiteit moeiteloos tot uiting te brengen.

PEPPE - STRAIGHT FIT

Ervaar de moeiteloze elegantie van een klassieke stijl met onze straight fit. Met een basic en gepolijste uitstraling is het een betrouwbare keuze voor elke dag.

Castiano - Loose fit

Omarm de ontspannen en zorgeloze kant van mode met onze nieuwe loose fit. Dit ontwerp biedt voldoende ruimte voor beweging en een relaxte vibe, perfect voor kids die comfort prioriteren zonder concessies te doen aan stijl.