Blog

20-04-2022

Op Roadtrip door het zonnige Italië!

Ga je mee op roadtrip door Italië? We starten onze roadtrip in Napels: dé fashion stad van Italië! In deze prachtige stad kan je je gedachten vullen met inspiratie voor nieuwe outfits. Uitgesproken kleuren als oranje, paars, blauw en groen mogen niet ontbreken in jouw garderobe.

blog-detail-asset-4
blog-detail-asset-3

First stop: De modestad Napels

Napels: dé fashion stad van Italië! In deze prachtige stad kan je je laten inspireren door de historische gebouwen en de tuinen vol felgekleurde bloemen en palmbomen. Uitgesproken kleuren mogen daarom deze zomer niet ontbreken in jouw kledingkast! We nemen je mee om Napels te ontdekken.

Deze stad staat bekend om de oorsprong van de Italiaanse keuken, historische gebouwen en kleurrijke tuinen. Dat is dan ook de reden dat je deze plek niet mag missen tijdens jouw roadtrip. In deze stad zijn genoeg dingen te zien en beleven. Daarom zal je je zeker niet vervelen in Napels. Laat je vooral inspireren door deze mooie en indrukwekkende stad!

blog-detail-mobile-fw
blog-detail-asset-2

Ontdek Napels

Napels is de perfecte stad om te bezoeken tijdens jouw roadtrip door Italie. Deze stad biedt voor ieder wat wils wat betekent dat iedereen het geweldig zal vinden. Vul de tijd met shoppen, door de stad wandelen en op een terrasje zitten. Of bezoek je liever Pompeii of de Vesuvius vulkaan? Voor alles biedt Napels mogelijkheden.

Outfit Inspiratie

Voor alle diverse activiteiten heb je natuurlijk ook verschillende outfits nodig. Ga je een dagje door de stad struinen, kies dan voor een luchtig jurkje of een korte broek met een kleurrijk T-shirt. Combineer deze outfit met gave slippers om de hitte te kunnen weerstaan! Wanneer je een dagje op avontuur gaat en bijvoorbeeld de vulkaan gaat bezoeken, ga dan voor een toffe denim in combinatie met een T-shirt of hemdje. Hiermee kan je comfort en stijl combineren wanneer je de vulkaan trotseert. Tip: door de T-shirts en jurkjes met zomerse bloemenprints te combineren met toffe denim items uit de collectie, maak je de outfit nét iets stoerder. Houd vooral onze website in de gaten om onze roadtrip door Italië te volgen! Next stop: de prachtige Amalfikust. Die wil je zeker niet missen!