Blog

hero banner

Last but not least: het kleinst bewoonde eiland Procida

Na het zien van Napels en de charmante Amalfi kust is het tijd om onze reis te vervolgen naar onze laatste bestemming: Procida. Deze plek doet zeker niet onder aan de andere bestemmingen ook al is dit het kleinst bewoonde eiland van Italië. Dit prachtige Italiaanse eilandje ligt in de golf van Napels. Wat het perfect maakt voor deze roadtrip in zuid-Italië. Op dit eilandje zal je de reis relaxed maar uniek afsluiten want dit is veel minder toeristisch dan andere plekken. Hoewel dit een klein eilandje is hoef je je zeker niet te vervelen. Naast het eten van overheerlijke pizza’s en ijsjes, zijn er ook genoeg activiteiten te doen op Procida. Bezoek bijvoorbeeld een van de mooie strandjes of geniet van het adembenemende uitzicht op een van de uitzichtpunten. Dit is dé perfecte plek om nog even lekker tot rust te komen voordat je weer vertrekt richting Nederland.

Blog
banner_alt
asset

Verborgen schat

Dit oude vissersstadje vol prachtige oude huizen is een verborgen juweel in een glinsterende baai met vissersboten dobberend in de haven. De kleuren van de vissershuizen zijn een inspiratie voor dé trend van dit seizoen: pastel all-over met slechts een vleugje Neon. Daarom mogen deze zomer de pastelkleuren zeker niet ontbreken in jouw garderobe. Maar vergeet zeker dat vleugje neon niet toe te voegen aan jouw kledingcollectie want dat zal je outfit helemaal afmaken!

De trends van deze zomer

De gekleurde vissershuisjes van Procida zijn een inspiratie voor de trends van dit seizoen. Pastelkleuren zijn gelukkig goed te combineren in iedere outfit. Wil je de outfit stoerder maken? Combineer dan een pastelkleurige top met een stoere denim of een felgekleurde flare pants. Kortom: een collectie vol met kleurrijke items waar iedereen blij van wordt! Een ding is zeker, deze items in pastelkleur wil jij in jouw garderobe hebben! Ik hoop dat deze roadtrip door Italië jullie heeft kunnen inspireren voor de trends van deze zomer. Neem dus zeker een kijkje op onze website en schitter deze zomer in jouw nieuwe outfit tijdens al jouw avonturen!

Blog

Herfst aanbiedingen

Dit is de ondertitel van de slider title
Bekijk alle