Blog

hero banner

Next stop: Lago di Carezza

De rondreis gaat verder richting Lago di Carezza. Na het zien van Cortina d’Ampezzo en een trip door de bergen is het tijd om onze reis voort te zetten naar een ander hoogtepunt van de roadtrip: Lago di carezza. Dit is een meer dat bekend staat als het regenboogmeer vanwege de prachtige kleuren die als een regenboog in het water glinsteren. Dit meer is wederom te vinden in de Dolomieten. Deze plek is zeker een bezoekje waard wanneer je op rondreis gaat door de Dolomieten.

De regenboogkleuren van het meer komen terug in de wintercollectie in allerlei trendy prints. Wist je dat het dragen van print op print nu helemaal in is? Tegenwoordig kan alles en is niets te gek! Zorg ervoor dat de kleuren van de prints bij elkaar passen of combineer juist drukke prints met rustige prints. Rust creëren is essentieel als het gaat om printjes combineren.

Blog
banner_alt
asset

De Trends van deze Zomer

De regenboogkleuren zijn een inspiratie voor de trends van deze winter. Combineer de regenboogkleuren met een rustige tint om een leuke outfit te creëren. Deze kleuren zijn goed te combineren in iedere outfit. Ga jij voor een stoere outfit? Combineer de regenboogkleuren dan met een stoere denim of een felgekleurde broek. Meiden kunnen de regenboogkleuren ook combineren met een trendy rokje. Zo creëer je een stijlvolle outfit. De wintercollectie vol met kleurrijke items is een echte musthave voor ieder kind. Kortom: deze items in regenboogkleuren wil jij toevoegen aan je kledingkast!

Onze roadtrip door Italië stopt nog niet want we gaan de Dolomieten nog verder verkennen. Om op de hoogte te blijven van ons avontuur en nieuwe trends moet je zeker onze website in de gaten blijven houden! Neem alvast een kijkje op onze website om jouw nieuwe winter items te kopen.

Blog

Herfst aanbiedingen

Dit is de ondertitel van de slider title
Bekijk alle
Missing component blog-article
[object Object]