Blog

hero banner

Next stop: Into the woods

We verlaten het prachtige stadje Cortina d’Ampezzo en rijden verder door prachtige bossen vol groene dennen. We ontsnappen de mensen en wanen ons in de prachtige natuur vol indrukwekkende uitzichten. Als je goed kijkt, kun je achter de wolken de besneeuwde bergtoppen in de verte zien. De paarse tinten in de lucht creëren een waanzinnig contrast met de groene bomen en witte sneeuwtoppen.

Tijdens ons avontuur door de bergen klimmen we over rotsen en dwalen we door het hoge gras. Hoe hoger we klimmen, hoe kouder het wordt. Maar dit is het zeker waard want de hoogte maakt ruimte voor adembenemende uitzichten over de bergen en bossen.

Blog
banner_alt
asset

DE WINTER MUSTHAVES

Tijdens ons avontuur door de bergen vullen we onze gedachten en laten we ons inspireren door de natuur. Ook voor deze collectie is er weer gebruik gemaakt van neutrale tinten in combinatie met felle kleuren. Geel, blauw, groen en paars kunnen niet meer ontbreken in jouw kledingkast voor deze winter. In de bergen kan het soms best koud worden daarom is een warme jas een echte musthave. Heb je het warme teddyvest al gespot in de collectie? Dit is een item voor op het verlanglijstje van elke avonturier. Verder bevat de collectie ook comfortabele joggingspakken voor jongens. Voor meisjes zijn tweedelige sets weer helemaal trendy. Dit is niet alleen super comfortabel maar ook warm voor tijdens de koude dagen.

Inspiratie voor de winter

De indrukwekkende natuur biedt genoeg inspiratie voor jouw garderobe. Van prachtige bossen gevuld met groene dennen tot besneeuwde bergen, Italië biedt het allemaal. De wintercollectie van Vingino is erg gevarieerd en daardoor geschikt voor iedereen. Meisjes kunnen kiezen voor een stoere outfit met een spijkerbroek in combinatie met een comfortabele sweater. Maar ze kunnen ook kiezen voor een stijlvolle outfit zoals een jurkje of rokje. Voor jongens heeft Vingino een breed assortiment aan spijkerbroeken in verschillende wassingen en fits. Combineer jij deze met een stoere sweater of kies je voor een longsleeve? Eén ding is zeker, deze collectie is een musthave voor in jouw garderobe!

Deze indrukwekkende en veelzijdige reis door italië wordt zeker vervolgd. Houd daarom onze website in de gaten om niks te missen van de roadtrip!

Blog

Herfst aanbiedingen

Dit is de ondertitel van de slider title
Bekijk alle
Missing component blog-article
[object Object]