Philosophy

Vingino Jeans, made for rugged boys and girls

Modisch, stoer en eigenzinnig; een paar kernwoorden die kenmerkend
zijn voor Vingino, het Nederlandse jeanslabel voor kids. Opvallende details, uitgewerkte modellen en vernieuwende wassingen bepalen elk seizoen het beeld van de collecties.
 

Sinds het begin in 2001 heeft het merk zich toegelegd op de ontwikkeling van een eigen identiteit. Vanuit het hoofdkantoor in Ermelo wordt er elke dag gewerkt aan de realisatie van de nieuwste ideeën en ontwikkelingen. De perfecte prijs-kwaliteit verhouding zorgt ervoor dat Vingino de afgelopen jaren een sterke positie op de Nederlandse markt voor zichzelf heeft gecreëerd.

Niet alleen in Nederland heeft het merk een groot aantal verkooppunten, ook in het buitenland is het merk zeer populair. Inmiddels vindt de verkoop plaats in diverse Europese landen, waaronder Belgie, Duitsland, Scandinavie en Italie. Van rokjes tot jasjes en van broeken tot jurkjes; Vingino biedt de
 consument twee keer per jaar een toonaangevende jeans collectie.
Daarnaast biedt het merk een uitgebreide collectie tops en is de underwear lijn al jaren een ware trend in de modebranche. Ook is er een eigen footwear- en eyewearcollectie die perfect aansluit op de jeans en tops.